Forside
Kostvejledning
Værd at vide
Referencer
Om mig
Priser
Links

Referencer

Jackie"

Jeg har gennem et halvt års tid haft kontakt med Ida Mette som ernæringsterapeut. Oprindeligt søgte jeg hjælp i forhold til angst og stemmehøring. Begge dele har hun hjulpet mig med idet min angst er på et minimum og jeg ikke er aktiv stemmehører trods langsom nedtrapning af medicin. Derudover og som sidegevinst har jeg lægens ord for at jeg ikke længere behøver Metformin mod diabetes type 2! Jeg har indtryk af at Ida Mette vil gøre sit bedste for hjælpe – det føler jeg. Hvis der er noget hun ikke ved, undersøger hun det.

Jeg synes Ida Mette har udvist oprigtig interesse og været både professionel, sød og meget hjælpsom. Kan kun anbefale et forløb hos hende :-) Jeg har været meget tilfreds med både behandling og resultat.”

Gitte:

"Jeg har haft diabetes, siden jeg var barn, og klarer mig godt med insulinpumpe, men det har også hjulpet mig, at Ida Mette har gjort mig opmærksom på hvordan jeg ved hjælp af kosten kan stabilisere mit blodsukker bedre.

Desuden led jeg igennem en længere periode af ondt i maven i en sådan grad, at jeg måtte stoppe op og koncentrere mig om at komme forbi mavesmerterne, før jeg kunne komme videre.

Ida Mette gennemgik min kost sammen med mig, og ved at udelukke glutenholdige produkter er jeg kommet videre og har nu ikke ondt i maven mere."

Esben:

"Efter to ret markante hjernerystelser blev jeg anbefalet at gå på antiinflammatorisk kost. Ud fra samtale med Ida Mette om, hvad kost og kosttilskud positivt kan gøre for din krop, oplever jeg, at energiniveau og heling er gået fremad".


Tlf./SMS: 2993 0530 Mail: idamholm@hotmail.com CVR: 40124144